De MotivatieMails zijn nuchtere, grappige eye-openers en belangrijke ondernemersadviezen die je helpen ondernemen op jouw manier. 

Geen klant zoekt namelijk een kloon of kopie van een succesvol voorbeeld ... Een klant is op zoek naar wat jij in het bijzonder te bieden hebt!

Dicht bij jezelf blijven kan binnen het ondernemen echter lastig zijn.

Er zullen dagen zijn waarop de moed je in de schoenen zinkt. Dagen waarop een baan achter de kassa je heel aantrekkelijk voorkomt. Of waarbij je in de verleiding komt toch weer een programma te volgen dat je een snelle groei van je onderneming belooft. 

MOTIVATIEMAILS: VOOR WANNEER JE JE WEL EENS VOELT, ZOALS IK ER OP DE FOTO BIJ LIG.  ONTVANG 48 WEKEN LANG EEN STEUN IN JE RUG. JE VERDIENT HET, POTDORIE.  Foto: Valerie Ardini.

MOTIVATIEMAILS:
VOOR WANNEER JE JE WEL EENS VOELT, ZOALS IK ER OP DE FOTO BIJ LIG.

ONTVANG 48 WEKEN LANG EEN STEUN IN JE RUG.
JE VERDIENT HET, POTDORIE.

Foto: Valerie Ardini.

48 weken lang energiek aan je werkweek beginnen

  • Iedere maandagochtend ontvang je een nieuwe mail in je mailbox. Bam.

  • Info zoals je van me gewend bent. Ik vertel het je zoals het is, niet zoals het zou kunnen zijn.

  • Iedere mail komt gegarandeerd zonder impliciet aangepraat schuldgevoel van "als dit je niet lukt, dan ligt dat aan je verkeerde mindset, jammerdepammer."

  • Je betaalt maar één keer, en mag daarna eeuwig lid blijven. Goeie deal toch. Sommige mensen lezen inmiddels al voor het vierde jaar mee en halen nog steeds nieuwe inspiratie uit dezelfde 48 mails.

  • Nee, dit is geen challenge. Nee, er is geen Facebook-groep waar je in geplempt wordt. Nee, er staat geen reclame in de mails. Nee, je ontvangt daarnaast niet eens mijn nieuwsbrief tenzij je daar zélf lid van wordt.

Prijs

Zodra je je via het formulier hieronder hebt opgegeven, ontvang je gelijk vanaf aankomende maandag iedere week een mail. 

Voor 21 euro exclusief 21% btw.

Naam *
Naam
Adres, huisnummer, postcode en woonplaats graag

 

Reacties van ontvangers

Dit is ondernemer Ita van Dijk. Zij is een mensenvinder, bijna een privé-detective, maar dan één die zich alleen richt op het vinden van familieleden die je niet kent of kwijt bent.
Ik ontvang de motivatiemails nu voor de vierde keer. Dat ze hetzelfde zullen zijn, maakt helemaal niet uit. Je kunt eenzelfde tekst op verschillende momenten lezen en al die keren zal het iets, vaak zelfs iets anders, met je doen. En aangezien afgelopen jaar weer een heel ander jaar was dat het komende jaar, laat ik me graag nog een jaar lang motiveren en inspireren.
— Ita van Dijk, zangeres en genealogisch onderzoeker

 

 

Dit is ondernemer Bart Durand. Hem kun je in het bedrijfsleven inzetten. Hij helpt jou of je team om serieuze zaken op een speelse manier te bekijken.
 
Afgelopen maandag merkte ik dat ik een beetje zat te wachten op je motivatiemail. Ik ervaar ze als een warme zonnestraal op een koude ochtend of een lekkere warme kop koffie of thee als je net van buiten komt. Het geeft een extra zetje om op (die soms best wel eenzame) maandagochtend je zin weer te vinden!
— Bart Durand, trainer en facilitator
Dus je bent zzp-er en je hebt het best aardig voor elkaar. Maar soms zou je best wat steun kunnen gebruiken, of een tip hoe je iets zou kunnen aanpakken. Alleen is een netwerkborrel Echt Niet Jouw Ding en een heel coachingstraject heb je ook niet nodig.

In dat geval komt Miranda met een gloednieuw en geniaal aanbod: het hele jaar door motiverende mails (48 in totaal, ze wil ook nog met vakantie, natuurlijk) in je mailbox. Ik ben een enorme fan van Miranda, dus ik beveel het alweer enorm aan!
— Margot Reesink, vertaler en redacteur
Dit is ondernemer Edwin de Kuiper. Hij is een design manager: iemand die informatiemanagement, technologie én fysieke branding allemaal op één lijn brengt met elkaar.
Ik kijk iedere zondag al uit naar maandag, want dan ontvang ik weer een motivatiemail van Miranda. Ik wist al dat wat ze schrijft, leuk en nuttig is, maar zo’n nieuwsbrief vol tips is maar eens per maand. Nu begin ik iedere werkweek met nieuwe energie.
— Edwin de Kuiper, solution architect

 

Nog vragen of twijfels?

Stel ze aan me of deel ze met me: bericht@ditiszinvol.nl.