ZinVol bestaat sinds 2000.

Notendop

Ik werk met zelfstandigen die zich vaak geen ondernemer voelen of noemen. Ik maak je graag aan het lachen, maar neem mijn werk bloedserieus. Ik lees veel boeken en kijk nog meer films. Ik knoei geheid iets als ik ga netwerken. Ik ben wars van goeroegedoe. Ik bedacht Werkplek Woensdag om contact te houden met mijn netwerk. Zo hoef ik niet te veel naar bijeenkomsten want: ik ben introvert, al word ik nooit herkend als zodanig. 


Klanten

ondernemersmeteenscheppendberoep

Ik werk met zelfstandig ondernemers. Dit is wat ze over mij zeggen. Vaak hebben ze een scheppend beroep: journalist, blogger of schrijver, fotograaf of filmer, ontwerper, illustrator, kunstenaar, muzikant … En ze helpen bij het scheppen van de toekomst van anderen: ze werken (deels) als coach, trainer, docent. 
 


Journalistiek

v-ardini_m-apeldoorn-400-08_jrnlst

Heb gewerkt als freelance journalist. Schreef alles voor iedereen, tot ik doorkreeg dat ik meer verdiende en interessantere opdrachten kreeg als ik me specialiseerde. Focus! Mijn specialisatie was de arbeidsmarkt. Ben een tijd hoofdredacteur geweest. Vond het toen genoeg en schoolde me om tot ondernemerscoach.


Deventer radio en televisie

v-ardini_m-apeldoorn-400-08_dr

Als coördinator Nieuwe Media zette ik voor deze omroep onder meer een social media-beleid op en bemoeide me tegen tv-programma's aan. Ik werkte samen met journalisten en redacteuren, cameramensen, organisatoren, en bands en artiesten. Heb ook drie jaar radioprogramma Deventertainment gepresenteerd, samen met Eddy Dibbink.


Organisator en presentator

v-ardini-m_apeldoorn-400-08_orgprsntr

Als ik zin heb, organiseer ik evenementen. Zoals de FilmFan Filmquiz. Kan ik me uitleven als ex-filmrecensent. Heb ook een tijd Netwerken Vol Zin georganiseerd. Werd moe van borrels waarbij werd gekwartet met visitekaartjes en gehengeld naar opdrachten. ‘Dat kan anders’, dacht ik.

Soms vragen mensen me als presentator van hún evenement. Zo ben ik onder meer een van de presentatoren van Deventer Open Podium.