Fotograaf met Focus - Nuchtere ondernemersCoaching waarbij we kijken hoe je gericht kunt groeien, en tegelijk genoeg afwisseling kunt houden in je ondernemersbestaan. Kan dat? Ja, dat kan!  Foto: Valerie Ardini.

Fotograaf met Focus - Nuchtere ondernemersCoaching waarbij we kijken hoe je gericht kunt groeien, en tegelijk genoeg afwisseling kunt houden in je ondernemersbestaan. Kan dat? Ja, dat kan!

Foto: Valerie Ardini.

De weekendworkshop bruidsfotografie is voorbij

Je kreeg van Peter Lammers onvoorstelbaar veel tips en adviezen mee over hoe je als (deeltijd) fotograaf kunt starten of verder groeien. En na mijn workshop weet je nu wat focus is en hoe een focus ZinVol kan zijn voor jou en je plannen, zodat al dat starten en verder groeien ook een beetje opschiet.

Je hebt van mij ideeën aangereikt gekregen over hoe je jouw richting kunt vinden, of deze specifieker kan maken.

Nu nog in de praktijk brengen …

Weet je al wat je gaat aanpakken en hoe? Misschien voel je je als op de foto hierboven. Zo veel plannen, zo weinig tijd. Of misschien ben je voor je gevoel je overzicht kwijt.

Het mooie is: niet alle tips hoeven in de praktijk te worden gebracht. Jij staat in je bedrijf op een ander punt dan je buurman of buurvrouw. Dat betekent dat voor jou andere stappen en acties op dit moment het allerbeste werken, dan voor jouw buurman/buurvrouw.

In een workshop is er geen tijd en ruimte om daar op individueel niveau eens echt goed naar te kijken. In een coachingsgesprek, kan ik je wel vertellen welke stappen of acties voor jou nu de meest effectieve zijn om aan focus en meer klanten te komen.

Ben je benieuwd wat een gesprek met mij voor je kan doen?

Laten we het daar dan eens met z’n tweeën over hebben. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek van maximaal een half uur.

En nee, dat wordt niet het soort gesprek waarbij je dan binnen dat half uur ook gelijk moet beslissen of je met me aan het werk wilt of niet. Daar kun je na ons gesprek in alle rust over nadenken. Met een PDF van mijn traject bij de hand, waarin je alles wat we gaan doen en hoe, nog eens kunt nalezen.

NB. Ik heb hiervoor maximaal 5 plekken beschikbaar! Wie het eerst komt, het eerst maalt.

Reacties van andere fotografen

Coaching heeft fotografen die je vóór gingen in ieder geval de volgende resultaten opgeleverd:

Ik volgde Miranda al een tijd op LinkedIn en las haar blogs, die vind ik erg leuk en leerzaam. Blogs lezen is één ding maar een intensief coachingsgesprek van 1,5 uur is iets heel anders.

Ik ben vorig jaar een nieuwe richting in geslagen en het voelde lange tijd als zwemmen in de oceaan. ‘Focus op je Focus’ bij Miranda heeft me echt geholpen. Ze had het gesprek heel goed voorbereid. Ik vond het ook heel fijn dat ze je niet vertelt hoe het moet, maar dat ze vertelt waarom iets wel of niet werkt, heel specifiek voor jouw situatie.

Ze heeft me een hele lijst concrete adviezen en stappen gemaild na het gesprek,. Die ben ik nu aan het toepassen. Er gebeurt meteen al van alles; nieuwe contacten, leuke samenwerkingen en nieuwe klanten.

Nu voelt het alsof ik in een roeiboot zit, met een kompas en roeispanen: ik weet waar ik naartoe ga.
— Culinair fotograaf Jessica Kittle
Miranda is voor mij de juiste stok achter de deur geweest. Ze neemt je niet mee aan de hand, maar geeft wel de juiste tips en zetjes waarmee je zelf nieuwe gewoontes aanleert die je verder helpen.

Het is maatwerk dat je krijgt, helemaal afgestemd op wie je bent en hoe jij het wil doen. Daardoor krijg je advies waar je ook echt wat mee kunt. Ze is openhartig en de gesprekken gaan gepaard met de nodige humor en verwijzingen naar films. Na het gesprek had ik weer meer zin om door te gaan. De fameuze mini-waves van Miranda zijn daarbij een heel goede stimulans, maar ze houdt je ook goed bij de les.

Het was even spannend om na het traject alleen verder te moeten. Al snel merk ik dat ik veel heb geleerd. Ik gedraag me nu als een ondernemer. Zelfs toen ik tijdelijk uitgeschakeld was na een sportblessure bleef ik ondernemen dankzij de handvatten die ik meegekregen heb en mijn nieuwe gewoontes.

Een goede coach staat aan de zijlijn, moedigt je aan en geeft tips, waardoor jij beter presteert en zelf verder kunt. Of om het met een filmcitaat te zeggen: “help me help you”. Dat is precies wat Miranda heeft gedaan.
— Fotojournalist Bas de Meijer

Boek een vrijblijvend gesprek met mij

Dit doen we via Skype en dit verplicht je nog tot niks.

Naam
Naam
Op werkdagen, overdag