v-ardini_m-apeldoorn-400-06_prtrnpln

Dit is wat voor jou als je

  • Veel te doen hebt en niet weet waar te beginnen.
  • Niet meer weet wat je echt leuk of belangrijk vindt in je werk. Of allebei.
  • Een gevoel van verlamming ervaart. Aan het eind van de dag heb je wel uren achter je scherm gezeten, maar geen bal gedaan. Alleen gefacebookt ofzo.
  • Het gevoel van chaos maar niet weggaat, hoe hard je ook werkt en hoeveel deadlines je ook haalt.

 

Dit is NIET voor jou als

Je een cursus timemanagement verwacht. Het gaat er niet om dat je nog efficiënter gaat werken of stiekem nog meer taken in je dag stopt. We gaan niet kijken naar meer doen in minder tijd. Waar we het over gaan hebben is: 'Wat verdient je aandacht?'

 

Wat je krijgt

  • Van tevoren een algemene vragenlijst: hoe ziet jouw ondernemersbestaan er op dit moment globaal uit? Veel mensen geven achteraf aan dat hierdoor al beweging komt in hun vraag, nog voor ons eigenlijke gesprek goed en wel is begonnen.
  • Een intensief coachingsgesprek van anderhalf uur. Live bij mij in Deventer of via de telefoon, net wat je wilt. Wat wil je gaan doen als ondernemer en hoe vind je dan je klanten.
  • Een telefoongesprek van 15-30 minuten een maand later. Hoe is het nu? 
  • Korting op Stok achter de Deur. Dan krijg je nog eens twaalf weken coaching en toegang tot een groeiende lijst templates en oefeningen.

 

Investering

Prioriteren en Plannen  = 250 euro exclusief 21% btw. Of het de moeite waard is dit bedrag te investeren in jezelf en je bedrijf hangt af van wat je met Prioriteren en Plannen hoopt te bereiken.

Reacties van klanten

Het heeft klanten die je voor gingen onder meer dit opgeleverd:

Miranda ziet snel wat er aan de hand is én hoe je dat kunt oplossen. Met heldere vragen en tips helpt ze je grote stappen vooruit. Ik schakelde haar in, omdat ik vastliep in planningen en een veelheid aan opdrachten. Ik had behoefte aan focus. Miranda zette me allereerst aan het werk met de vraag: van welke klussen word jij blij? Op een gedeelde eerste plaats stonden magazines, e-learning en zelf schrijfcoaching geven. Daar ga ik me de komende tijd meer op richten. Ze gaf me ook tips voor een offerte voor een klant van wie ik niet kon overzien of ik alle vragen zou kunnen inplannen. Het resultaat werd klantgericht én op mijn voorwaarden. Dankzij Miranda stroomt mijn creativiteit weer.
— Tekstschrijver Lenneke Moerdijk
Wat Prioriteren en Plannen me heeft opgeleverd, is hoop voor de toekomst, haha. Ik bedoel dit. Door te kijken wat er speelt en daar richting en focus in aan te brengen, worden voor mij bepaalde patronen zichtbaar. Dat zorgt ervoor dat ik nu veel meer in de hoofdzaken kan blijven zitten en de bijzaken (bijvoorbeeld administratie) veel meer afgebakend heb. Daardoor heb ik meer aandacht als ik werk aan de hoofdzaken. Ik verzand niet meer zo snel. En ik ben er ondernemender van geworden. Ik neem nu de stappen om sommige gedachtes uit te voeren. Hoe klein soms ook, voor mij betekent ze uitvoeren, dat ze niet meer in mijn hoofd blijven zitten als gedachtes, maar dat ik ze omzet in acties.
— Jongenscoach Ralph Helmer

 

Interesse? Stuur me een mail

Dit verplicht je nog tot niks.

Naam
Naam

 

Nog niet toe aan Prioriteren en Plannen?

Heb je vragen of twijfels? Stel ze aan me of deel ze met me: bericht@ditiszinvol.nl. Of lees wat klanten vonden van werken met mij.