Start Sterk - coaching voor startende ondernemers. Wat wordt je focus, hoe houd jij de regie, wat doe je aan marketing en acquisitie? Foto: Valerie Ardini.

Start Sterk - coaching voor startende ondernemers. Wat wordt je focus, hoe houd jij de regie, wat doe je aan marketing en acquisitie?

Foto: Valerie Ardini.

Dit is wat voor jou als

 • Je net begonnen bent als zelfstandige.

 • Je geen idee hebt hoe je nu aan klanten moet komen.

 • Je voor jezelf helder wilt krijgen 'Dit doe ik, en zó ga ik het voorlopig in de markt zetten'.

 • Je gelijk goed van start wilt gaan en geen zin hebt in een lang traject.

 • Je twijfelt: wil je echt voor jezelf werken, of toch een baan zoeken?

 

Start Sterk gaat je NIET helpen om

Snel rijk te worden.
Of een shortcut te vinden, zodat je nauwelijks hoeft te werken. En snel rijk kunt worden.

 

Wat je kunt verwachten

Weet je wat raar is? Dat je vaak jaren gestudeerd hebt om goed te worden in je vak, maar dat er vanaf dag één verwacht wordt dat je weet hoe je moet ondernemen. Wat ook een vak is.

Daardoor spoken er vaak ideeën rond over hoe je als ondernemer zou moeten zijn en wat je zou moeten doen, die achterhaald zijn of waar je geen reet aan hebt. Zoals 

Die vervangen we door een helder verhaal over wat jij te bieden hebt en daar zoeken we concrete marketing- en acquisitieacties bij, die passen bij jou en je klanten.

 

Wat je krijgt

 • Van tevoren een algemene vragenlijst: hoe ziet jouw ondernemersbestaan er op dit moment globaal uit? Veel mensen geven achteraf aan dat hierdoor al beweging komt in hun vraag, nog voor ons eigenlijke gesprek goed en wel is begonnen.

 • Een intensief coachingsgesprek van anderhalf uur. Live bij mij in Deventer of via de telefoon, net wat je wilt. Wat wil je gaan doen als ondernemer en hoe vind je dan je klanten.

 • Een telefoongesprek van 15-30 minuten een maand later. Hoe is het nu?

 • Mijn e-book 'De pijplijn vullen. Leer genoeg klanten kennen'.

 • Korting op Stok achter de Deur. Je krijgt dan nog eens twaalf weken coaching en toegang tot een groeiende lijst templates en oefeningen.

 

Investering

Start Sterk = 250 euro exclusief 21% btw. 

Of het de moeite waard is dit bedrag te investeren in jezelf en je bedrijf hangt af van wat je met Start Sterk hoopt te bereiken.

 

Reacties van klanten

Het heeft klanten die je vóór gingen onder meer dit opgeleverd:

Ik ontdekte Miranda door haar hilarische en o zo slimme nieuwsbrieven. Via Twitter. Koud drie maanden zzp’er liet Miranda me 1001 tips zien. Slim, want toen ik behoefte had aan een goed advies over focus dacht ik meteen aan haar. Ik maakte er een dagtrip naar Deventer van en binnen een paar minuten stelde Miranda me alle vragen die ik nodig had en zelf blijkbaar niet kon bedenken. Ze had ons gesprek tot in de puntjes voorbereid, waardoor we meteen tot de kern kwamen. Heel fijn! Nu, een paar maanden later, heb ik de rust en focus die ik zocht. Miranda begreep me. Met humor en een fijne scherpte nam ze me mee in het ZinVolste ‘werkoverleg’. Eigenlijk gun ik iedereen een goede dosis Miranda op z’n tijd.
— Tekstschrijver & Nieuwsmaker Hanneke Mijnster (Handmade Stories)
Het was chaotisch in mijn hoofd en ik had het gevoel iedere keer in hetzelfde rondje te lopen. Er moest iets gebeuren. Start Sterk leek mij een mooie eerste stap. En dat is het voor mij ook geweest. Miranda, een hartelijke en gastvrije vrouw, heeft mijn website, Facebook en LinkedIn vooraf grondig bekeken en na het bespreken van mijn doelgroep en aanbod heeft ze mij duidelijke tips gegeven. Ik ben direct aan de slag gegaan met mijn website.
We hebben het ook gehad over zichtbaarheid en dat ik dit best lastig vind. We hebben manieren besproken om hiermee om te gaan. Met dat zichtbaar worden en zijn komt het goed. De eerste stappen heb ik inmiddels gezet en dat voelt supergoed en spannend tegelijk.
De focus is bij mij terug en zodra ik merk dat ik weer afdwaal, denk ik even terug aan ons waardevolle gesprek.
— Kindercoach Maaike van de Belt (Ik WijzZ)
Na mijn bezoek aan Miranda was de enorme chaos in mijn hoofd verdwenen en er waren ineens een aantal duidelijke paden die ik ben gaan lopen. Allereerst ben ik hard aan het werk gegaan mijn focus te creëren. Daarna heb ik mijn website opnieuw ontworpen met een duidelijke structuur. Vervolgens goed nagedacht over de waarde van mijn aanbod. Op dit moment ben ik druk bezig met het vinden van mijn klanten. Daarnaast zoek ik samenwerking met creatieve professionals in mijn buurt zoals visagisten, stylisten en modellen. Al met al is er veel gebeurd in korte tijd. Ik ben er erg blij mee.
— Fotograaf Titus Davidheimann Beek (Fotografitus/Creative Conspiracy)
Ondernemen is een vak. Heel fijn om bij de opstart praktische en goed bruikbare tips en feedback op mijn website, Linkedin-profiel, Facebook-account en mijn ideeën te krijgen van Miranda.
Ze zet je aan tot nadenken over wat jij de lezer van bijvoorbeeld je website wil melden en hoe jij je wilt onderscheiden van anderen. Ik kwam vol nieuwe energie uit het gesprek!
— Kindercoach Elma Dingemans

Interesse? Stuur me een mail

Dit verplicht je nog tot niks.

Naam
Naam

 

Nog niet toe aan Start Sterk?

Heb je vragen of twijfels? Stel ze aan me of deel ze met me: bericht@ditiszinvol.nl. Of lees wat klanten vonden van werken met mij.