v-ardini_m-apeldoorn-400-07_stkdr

Stok achter de Deur is er voor zowel starters als ervaren ondernemers.
 

Dit is wat voor jou als je:

 • Kampioen uitstellen bent.
 • 3.654 onafgemaakte projecten hebt liggen. Om en nabij.
 • Je steeds door van alles laat aflei- … hé, een nieuw bericht op Facebook!
 • Het fijn vindt als iemand je regelmatig zegt: hup, aan het werk.

 

Stok achter de Deur gaat je NIET helpen om:

 • Je focus te vinden – dan moet je hier zijn.
 • Je huis op te ruimen of gezond te gaan leven.
 • Vier bedrijven tegelijk te runnen.
 • Je op magische wijze om te toveren in iemand die vanaf nu altijd ultra-efficiënt is en overal op tijd komt in bij de situatie passende outfits zonder net gemorste koffievlekken nadat je al wiskundesommen makend met je jongste zoon, de dakgoot hebt gereinigd, een buurtfeest hebt georganiseerd, en je partner voor Pampus hebt achtergelaten na alle geweldige seks van die ochtend. 

 

Wat je kunt verwachten

Je gaat aan het werk. En je blijft ook lekker aan de slag. We gaan samen bekijken waar je graag tijd in wilt steken, maar nooit eens tijd voor maakt. En dan plannen we dat in. We bekijken ook wat écht eerst af moet en wat later wel kan. Dat geeft lucht. Eindelijk overzicht! Waar wil je tijd in steken? Die taken knippen we in stukjes. Wekelijks ga je dan je voortgang daarmee bijhouden. Ik ga iedere week lezen hoever je bent. En in onze gesprekken ga ik je dan bij de les houden, opbeuren, streng toespreken, schouderklopjes geven, van die speeches houden die sportcoaches voor een belangrijke wedstrijd geven, en ondersteboven zijn van je uithoudings- en doorzettingsvermogen.

 

Wat je krijgt

 • Twaalf weken lang een online 1-op-1 gesprek van dertig minuten.
 • Een werkblad met uitleg, waarop je je voortgang wekelijks kunt bijhouden.
 • Je gaat een back-up plan uitwerken, zodat je onderneming niet volledig stil ligt, als jij uit de running bent.
 • Toegang tot een almaar groeiende lijst van templates met voorbeelden van ondernemerssituaties en hoe je erop kunt reageren.
 • En toegang tot oefeningen die je kunt doen als je compleet bent vastgelopen, worstelt met een bepaald ondernemersthema, of erachter probeert te komen wat te doen met bepaalde ondernemersfrustraties of –ergernissen.
 • Twaalf weken lang zoveel vragen per e-mail als je wilt.
 • Heel veel mini-waves.

En als bonus krijg je er mijn e-course Peptalk bij, ter waarde van 96 euro exclusief btw en bestaande uit:

 • 48 weken lang een motivatiemail. Dat is dus bijna een jaar lang. En die resterende vier weken van dat jaar? Ik geloof in vakantie op z'n tijd.  
 • Toegang tot een almaar langer wordende lijst met film-, boeken- en muziektips met een link naar het ondernemen.

 

Investering

Stok achter de Deur (twaalf weken) = 1.049 euro exclusief 21% btw.

Bestel je Stok achter de Deur binnen drie maanden na het volgen van Start Sterk, Focus op je Focus, Pak de Regie of Begin bij het Begin? Dan betaal je 849 euro exclusief 21% btw. Het traject heeft anderen het volgende opgeleverd:

 

Foto: © Tintype Studio

Foto: © Tintype Studio

Ik wist dat er wat moest veranderen. Ik moest me meer als ondernemer gedragen en me niet te veel laten afleiden door van alles en nog wat. De plannen stonden op papier. Maar hoe begin ik en vooral, hoe houd ik het vol?
Miranda geeft de juiste tips en zetjes waarmee je zelf nieuwe gewoontes aanleert die je verder helpen. Het is maatwerk dat je krijgt, helemaal afgestemd op wie je bent en hoe jij het wil doen. Daardoor krijg je advies waar je ook echt wat mee kunt. Ze is openhartig en de gesprekken gaan gepaard met de nodige humor en verwijzingen naar films. Na ieder Skype-gesprek had ik weer meer zin om door te gaan. De fameuze mini-waves van Miranda zijn daarbij een heel goede stimulans, maar ze houdt je ook goed bij de les.
Het was even spannend om na het traject alleen verder te moeten. Al snel merk ik dat ik in de twaalf weken veel heb geleerd. Ik gedraag me nu als een ondernemer. Zelfs nu ik tijdelijk uitgeschakeld ben door een sportblessure blijf ik ondernemen dankzij de handvatten die ik meegekregen heb. Een goede coach staat aan de zijlijn, moedigt je aan, waardoor jij beter presteert en zelf verder kunt. Of om het met een filmcitaat te zeggen: “Help me help you”. Dat is precies wat Miranda heeft gedaan.
— Fotojournalist Bas de Meijer

Interesse? Stuur me een mail.
 

Dit verplicht je nog tot niks.

Naam
Naam

 

Nog niet toe aan Stok achter de Deur?

Heb je vragen of twijfels? Stel ze aan me of deel ze met me: bericht@ditiszinvol.nl. Of lees wat klanten vonden van werken met mij.