Focus op je Focus - Op de foto zie je iemand zonder focus. Ze vindt alles leuk, maar daardoor krijgt niks echt de aandacht die het verdient.  Dit traject biedt Coaching voor ondernemers die gericht willen groeien, en tegelijk genoeg afwisseling willen houden in hun ondernemersbestaan. Kan dat? Ja, dat kan!  Foto: Valerie Ardini.

Focus op je Focus - Op de foto zie je iemand zonder focus. Ze vindt alles leuk, maar daardoor krijgt niks echt de aandacht die het verdient.

Dit traject biedt Coaching voor ondernemers die gericht willen groeien, en tegelijk genoeg afwisseling willen houden in hun ondernemersbestaan. Kan dat? Ja, dat kan!

Foto: Valerie Ardini.

Dit is wat voor jou als

 

  • Je zoveel leuk vindt om te doen, dat je aandacht steeds naar iets anders getrokken wordt, en geen enkel idee echt tot volle wasdom komt.

  • Je tot over je oren in het werk zit, want je pakt alles aan uit angst dat het werk morgen opdroogt. Je zou graag een richting kiezen, maar hebt geen tijd erover na te denken.

  • Je een focus hébt, maar al zo lang dat die je onderhand de neus uit komt.

  • Je graag al je interesses bij elkaar zou brengen, maar hoe?

 

Wat je krijgt

  • Van tevoren een algemene vragenlijst: hoe ziet jouw ondernemersbestaan er op dit moment globaal uit? Veel mensen geven achteraf aan dat hierdoor al beweging komt in hun vraag, nog voor ons eigenlijke gesprek goed en wel is begonnen.

  • Een intensief coachingsgesprek van anderhalf uur. Live bij mij in Deventer of via de telefoon, net wat je wilt. Wat wil je gaan doen als ondernemer en hoe vind je dan je klanten.

  • Een telefoongesprek van 15-30 minuten een maand later. Hoe is het nu?

  • Korting op Stok achter de Deur. Je krijgt dan nog eens twaalf weken coaching en toegang tot een groeiende lijst templates en oefeningen.

 

Investering

De investering bedraagt 450 euro exclusief 21% btw. 

Of het de moeite waard is dit bedrag te investeren in jezelf en je bedrijf hangt af van wat je met Focus op je Focus hoopt te bereiken.

 

Reacties van klanten

Het heeft klanten die je vóór gingen in ieder geval de volgende resultaten opgeleverd:

Ik ontmoette Miranda tijdens een workshop van iemand anders. Haar gevoel voor humor viel meteen op. Ik was niet op zoek naar een ondernemerscoach. Maar toen ik vorig jaar wat vast liep, zocht ik haar website op. Ik heb hem van A tot Z gelezen, ook alle blogartikelen, en dat is best veel tekst!

Opnieuw viel ik voor haar humor, waarvan al haar teksten doorspekt zijn. Ik koos voor haar “Focus op je focus”-traject. Ik kreeg een vragenlijst toegezonden. Daar was ik wel even mee bezig, want het was confronterend en zette me enorm aan het denken.
Toen we de afspraak hadden gemaakt, was ze erg goed voorbereid. Na afloop had ik het gevoel een grote stap te hebben gemaakt.

Ik besloot kwartaalgesprekken met haar af te spreken.

Ik heb er nu twee gehad, en ik vind het heel fijn. Ze helpt me mijn sterke punten te vinden en die te gebruiken. Daarnaast heeft ze veel tips en wijst ze me op mogelijkheden, zonder dwingend te zijn. Ze is voor mij een rasechte coach. Eerlijk, oprecht en zonder goeroegedoe.
— Interieurprofessional Anne Mombarg, onderneemt sinds 2009
Er zaten gaten in mijn workflow: soms had ik geen werk, soms te veel tegelijk. En ik deed wel wat aan marketing maar niet structureel. Ik wilde daar graag hulp bij maar waar ik onzeker van word, dat zijn de websites van coaches waarop staat: ‘Even deze vijf stappen volgen, dan haal je 300.000 euro omzet binnen en vijf nieuwe klanten.’

Wat ik heel fijn en knap vind aan jou, is hoe je teruggeeft dat ik het zelf doe, zelf ook alles weet en dat ik het zelf kan. Je coacht heel onnadrukkelijk. Je propt me niet in een pasklaar programma, maar kijkt naar wie ik ben en wat ik nodig heb. Daardoor gaat de coaching echt over mij in plaats van over de coach.
Je liet me zien hoe ik zelf veel meer invloed kan uitoefenen op mijn planning en mijn marketingacties. Het werk loopt daardoor het hele jaar door, geen gaten meer. Soms zet ik in een vak van de planning: VOL! Dat voelt heerlijk. Ik voel me nu veel meer de baas over mijn eigen bedrijf.
— Vertaler en persklaarmaker Margot Reesink, onderneemt sinds 2004
Ik volgde Miranda al een tijd op LinkedIn en las haar blogs, die vind ik erg leuk en leerzaam. Blogs lezen is één ding maar een intensief coachingsgesprek van 1,5 uur is iets heel anders.

Ik ben vorig jaar een nieuwe richting in geslagen en het voelde lange tijd als zwemmen in de oceaan. ‘Focus op je Focus’ bij Miranda heeft me echt geholpen. Ze had het gesprek heel goed voorbereid. Ik vond het ook heel fijn dat ze je niet vertelt hoe het moet, maar dat ze vertelt waarom iets wel of niet werkt, heel specifiek voor jouw situatie.

Ze heeft me een hele lijst concrete adviezen en stappen gemaild na het gesprek,. Die ben ik nu aan het toepassen. Er gebeurt meteen al van alles; nieuwe contacten, leuke samenwerkingen en nieuwe klanten.

Nu voelt het alsof ik in een roeiboot zit, met een kompas en roeispanen: ik weet waar ik naartoe ga.
— Culinair fotograaf Jessica Kittle, onderneemt sinds 2008
Bij het beschrijven van mijn bedrijf liep ik er tegenaan dat ik veel ‘ambachten’ vaardig was en het lastig vond om afscheid te nemen van dingen die ik leuk vind te doen. Dit had ik wel nodig om gefocust te kunnen starten. Miranda heeft mij op een heel prettige manier al die leuke dingen laten rubriceren. Hierdoor werd duidelijk waar ik mee zou kunnen beginnen. Gek genoeg kwam ik uiteindelijk op iets heel anders uit. Ik had alleen wel die zet van Miranda nodig om daar te kunnen komen.
— Presentatietrainer Wilma Licht, onderneemt sinds 2018
Toen ik bij Miranda aanbelde voor het coachingsgesprek wist ik even helemaal niet meer waar ik heen wilde met mijn blog; ik liep vast. Anderhalf uur later stond ik weer op de stoep vol passie voor mijn blog, ik kon niet wachten tot ik aan de slag kon gaan. Ik wist weer waar ik het voor deed en waar ik mijn focus op wilde leggen. Hoe doet ze dat toch? Ik weet het niet. Wat ik wel weet is dat Miranda erg betrokken is en precies de juiste vragen weet te stellen. Mocht ik nog eens vastlopen, dan weet ik bij wie ik moet zijn!
— Fotograaf Corine Lammers, onderneemt sinds 2017
Miranda heeft mij enorm geholpen om focus aan te brengen in mijn profilering en mijn aanbod. Zij stelt als geen ander de juiste vragen die je aan het denken zetten. Zo kwamen wij heel snel bij mijn gewenste focus. Prettig is dat zij ook meekijkt in wat er al is en hoe je dat in een groeiproces kunt gaan aanpassen. Daarmee wordt het geheel realistisch en uitvoerbaar. De belangrijkste handvatten kreeg ik nog in de mail en zo kon ik aan de slag.
Na een maand werd ik weer gebeld door Miranda om zo de vaart in het proces erin te houden. Erg waardevol, want zo houdt zij mij bij de les en houd ik de voortgang vast.
— Trainer/coach Ina Mossink, onderneemt sinds 2010

Interesse? Stuur me een mail

Dit verplicht je nog tot niks.

Naam
Naam

 

Focus op je Focus is ook als workshop beschikbaar:

Ik volgde de weekendworkshop Bruidsfotografie van Peter Lammers. Op de eerste dag kwam Miranda een gastworkshop geven over Focus op je Focus. Het was voor mij echt een eye-opener!

Ik was bezig met van alles en nog wat, blij met elke opdracht die ik binnenhaalde. Ik deed ook dingen die ik niet leuk vond. Maar ja, werk is werk. Dacht ik.

Miranda heeft me wakker geschud. Wat vind ik nou echt leuk? Wat wil ik voor de toekomst? Ik heb toen een streep gezet door familieshoots en new born-fotografie. En heb besloten me volledig te gaan richten op bruids- en portretfotografie. Heb na de workshop ook besloten onder mijn eigen naam verder te gaan werken in plaats van de veel te moeilijke/onvindbare naam die ik had verzonnen.

Dit alles zie ik als een nieuwe start in de juiste richting. De eerste drie bruiloften zijn al geboekt YESSSSS! en Miranda jij hebt me het startschot gegeven! Super bedankt daarvoor.
— Bruids/portretfotograaf Monique Broekhuis

 

Nog niet toe aan Focus op je Focus?

Heb je vragen of twijfels? Stel ze aan me of deel ze met me: bericht@ditiszinvol.nl. Of lees wat klanten vonden van werken met mij.