ZinVol bestaat sinds 2000.

Deze klanten help ik het best

Ik werk met zelfstandig ondernemers. Dit is wat ze over mij zeggen.

Vaak hebben ze een scheppend beroep: journalist, blogger of schrijver, fotograaf of filmer, ontwerper, illustrator, kunstenaar, muzikant …

En ze helpen bij het scheppen van de toekomst van anderen: ze werken (deels) als coach, trainer, docent. 
 

(Tekst)schrijvers, Journalisten, dichters, vertalers, fotografen, (grafisch) ontwerpers, illustratoren, muzikanten, yoga-docenten ... zelfstandigen met een creatief of scheppend beroep zijn welkom voor ondernemerscoaching bij ZinVol.

Notendop

Ik werk met zelfstandigen die zich vaak geen ondernemer voelen of noemen.

Ik maak je graag aan het lachen, maar neem mijn werk bloedserieus. Ik lees veel boeken en kijk nog meer films. Ik knoei geheid iets als ik ga netwerken.

Ik ben wars van goeroegedoe. Ik bedacht Werkplek Woensdag om contact te houden met mijn netwerk. Zo hoef ik niet te veel naar bijeenkomsten want: ik ben introvert, al word ik nooit herkend als zodanig. 

Dit is ondernemerscoach Miranda Apeldoorn van ZinVol. Zij helpt je bij het vinden van een focus, zodat je meer gaat verdienen of meer tijd voor je privé-leven overhoudt.

2000 - 2008: Journalistiek

Ik heb gewerkt als freelance journalist. Ik schreef alles voor iedereen: ik schreef reportages, recensies, achtergrondartikelen en rubrieken, versloeg congressen, corrigeerde romans en non-fictie, bedacht als tekstschrijver de tekst voor flyers, brochures,  en websites.

Tot ik doorkreeg dat ik meer verdiende en interessantere opdrachten kreeg als ik me specialiseerde. Focus!

Mijn specialisatie was de arbeidsmarkt. Ben een tijd hoofdredacteur geweest van een vakblad daarover.

Vond het toen genoeg en schoolde me om tot ondernemerscoach.

Als freelance journalist kreeg ik interessantere opdrachten en ging ik meer verdienen, toen ik me eenmaal begon te specialiseren.

Deventer radio en televisie

Als coördinator Nieuwe Media zette ik voor deze omroep onder meer een social media-beleid op en bemoeide me tegen tv-programma's aan.

Ik werkte samen met journalisten en redacteuren, cameramensen, organisatoren, en bands en artiesten.

Heb ook drie jaar radioprogramma Deventertainment gepresenteerd, samen met Eddy Dibbink.

Ik heb bij een omroep gewerkt, onder meer als presentator van een radioprogramma.