Nuchtere, grappige en belangrijke ondernemersadviezen en eye-openers die je helpen ondernemen op jouw manier. Geen klant zoekt een kloon of kopie van een succesvol voorbeeld ... Een klant is op zoek naar wat jij hebt te bieden!

  • Iedere maandagochtend om 10 uur in je mailbox. Bam.
  • Info zoals je van me gewend bent: ik vertel het je zoals het is, niet zoals het zou kunnen zijn. En iedere mail komt gegarandeerd zonder impliciet aangepraat schuldgevoel van "als dit je niet lukt, dan ligt dat aan je verkeerde mindset, jammerdepammer."
  • Deze mails vind je nergens anders op mijn website, behalve dit voorbeeld: Hoe ik ooit tienduizend euro weggooide. Vind je deze leuk? Zo kun je nóg 47 mails ontvangen! Olé.
  • Je betaalt maar één keer, en mag daarna eeuwig lid blijven. Goeie deal toch.
  • Nee, 't is geen challenge, nee, er is geen Facebook-groep waar je in geplempt wordt, nee, er staat geen reclame in de mails, nee, je ontvangt niet eens mijn nieuwsbrief tenzij je zélf lid wordt.

Vanaf nu voor slechts 21 euro inclusief 21% btw.

 MOTIVATIEMAILS: VOOR WANNEER JE JE WEL EENS VOELT, ZOALS IK ER OP DE FOTO BIJ LIG.   ONTVANG 48 WEKEN LANG EEN STEUN IN JE RUG. JE VERDIENT HET, POTDORIE.

MOTIVATIEMAILS:
VOOR WANNEER JE JE WEL EENS VOELT, ZOALS IK ER OP DE FOTO BIJ LIG. 

ONTVANG 48 WEKEN LANG EEN STEUN IN JE RUG.
JE VERDIENT HET, POTDORIE.

 

Reacties van ontvangers

Ik ontvang de motivatiemails nu voor de derde keer. Dat ze hetzelfde zullen zijn, maakt helemaal niet uit. Je kunt eenzelfde tekst op verschillende momenten lezen en al die keren zal het iets, vaak zelfs iets anders, met je doen. En aangezien afgelopen jaar weer een heel ander jaar was dat het komende jaar, laat ik me graag nog een jaar lang motiveren en inspireren.
— Ita van Dijk, zangeres en genealogisch onderzoeker

 

 

 
Afgelopen maandag merkte ik dat ik een beetje zat te wachten op je motivatiemail. Ik ervaar ze als een warme zonnestraal op een koude ochtend of een lekkere warme kop koffie of thee als je net van buiten komt. Het geeft een extra zetje om op (die soms best wel eenzame) maandagochtend je zin weer te vinden!
— Bart Durand, trainer en facilitator
Dus je bent zzp-er en je hebt het best aardig voor elkaar. Maar soms zou je best wat steun kunnen gebruiken, of een tip hoe je iets zou kunnen aanpakken. Alleen is een netwerkborrel Echt Niet Jouw Ding en een heel coachingstraject heb je ook niet nodig.

In dat geval komt Miranda met een gloednieuw en geniaal aanbod: het hele jaar door motiverende mails (48 in totaal, ze wil ook nog met vakantie, natuurlijk) in je mailbox. Ik ben een enorme fan van Miranda, dus ik beveel het alweer enorm aan!
— Margot Reesink, vertaler en redacteur
Ik kijk iedere zondag al uit naar maandag, want dan ontvang ik weer een motivatiemail van Miranda. Ik wist al dat wat ze schrijft, leuk en nuttig is, maar zo’n nieuwsbrief vol tips is maar eens per maand. Nu begin ik iedere werkweek met nieuwe energie.
— Edwin de Kuiper, solution architect

 

Nog vragen of twijfels?

Stel ze aan me of deel ze met me: bericht@ditiszinvol.nl.