Begin als zelfstandig ondernemer goed aan je werkweek en blijf productief. Abonneer je op mijn motivatiemails. 

v-ardini_m-apeldoorn-400-02_mtvtml

De mails verschijnen 48 weken lang iedere maandagochtend in je inbox. Ze bieden houvast, geven advies, doen je glimlachen of zetten je op een nieuw gedachtespoor.

 

Uitermate geschikt voor zelfstandigen die ...

Geen zin (meer) hebben in coaching. Of online programma's. Of webinars.

Dan MOET je namelijk weer van alles. Opdrachten maken, een moodboard creëren, je diepste verlangens delen, grootse en meeslepende doelen bedenken, 300 video's bekijken, meedoen in nóg een Facebook-groep, enzovoorts. 

Soms ben je daar even helemaal klaar mee. Soms wil je gewoon ondersteuning en aanmoediging zonder dat je verder nog iets moet. Begrijp ik wel. Bij de motivatiemails zijn er daarom geen opdrachten om in te leveren. PDF's om door te ploeteren. Lessen om in je agenda te plannen. Nog meer mensen om mee te netwerken. 

Bij de motivatiemails hoef je alleen maar te ontvangen. 


Wat zijn het voor mails?

Ondernemerstips, anekdotes en eye-openers die niet op mijn gratis blog staan en die je aan het nadenken zetten over hoe iets binnen het zelfstandigenbestaan voor jou is. De mails werpen de vraag op: wil jij zo blijven ondernemen? Of pak je het voortaan anders aan?

Soms zit er een onvervalste cheerleadermail tussen, die je opbeurt als je even in een dip zit. Goed voor je productiviteit. Zo krijg of houd je zin in je werkweek. Of de mails laten je goed beseffen wat een uithoudings- en doorzettingsvermogen jij hebt als zelfstandig professional.

Ik heb de mails geschreven zoals ik ze zou schrijven aan een vriend of vriendin. Dus geen goeroe-gedoe.
 

De motivatiemails zijn volgens lezers ...

  • Als een onverwacht goed gesprek bij de koffiemachine met een collega - zo’n gesprek dat in ieder geval energie geeft, maar vaak ook een idee voor iets nieuws of de bevestiging dat je goed bezig bent.
  • Een mailabonnement dat de vinger op de plek legt, waarvan je niet eens wist dat die zeer deed.
  • Een wekelijks inspiratiemoment dat je soms net dat duwtje geeft dat je nodig hebt om iets los te laten, op te starten of vast te houden.

 

Wat je krijgt

  • 48 weken lang een motivatiemail. Dat is dus bijna een jaar lang. En die resterende vier weken van jouw jaar? Ik geloof in vakantie op z'n tijd.  
     
  • Toegang tot een lijst met film- en boekentips met een verwijzing naar het ondernemen. Weinig tips zoals je die op een site vol managementboeken zou vinden. Ik ben wat minder van de grafieken en de modellen en de one-size-fits-all-strategieën. Ik zoek het meer in de fictie, in een verhaal waarin je wordt meegesleept en dan naar hartenlust zelf inzichten kunt halen over hoe je een Betere Ondernemer wordt.
     
  • Wil je het jaar erop opnieuw alle 48 mails ontvangen? En het jaar dáárop? En dáárop? You got it. Dat mag dus gewoon. Je betaalt één keer en mag dan zo lang lid blijven als je wilt.

 

Investering

Slechts twee euro per motivatiemail.
In totaal komt dat neer op 96 euro exclusief 21% btw. 

Je kunt ieder moment instappen. De eerste maandag van een nieuwe week ontvang je dan je eerste motivatiemail.

Dit is een voorbeeld van zo'n motivatiemail, het enige dat je op mijn blog terugvindt: Hoe ik ooit tienduizend euro weggooide.

 

 

 

Veelgestelde vraag

Als de motivatiemails automatisch in mijn mailbox belanden, hoe sluit je dan aan op mijn behoefte van dat moment?

Ik krijg op mijn blogs vaak als reactie: 'nou, dit kwam pre-cíes op het juiste moment'! Dat komt omdat we allemaal door dezelfde dingen heen golven. De motivatiemails raken aan thema's waar je in meer of mindere mate altijd wel mee bezig bent.   

 

Reacties

Ik ontvang de motivatiemails nu voor de tweede keer. Dat ze hetzelfde zullen zijn, maakt helemaal niet uit. Je kunt eenzelfde tekst op verschillende momenten lezen en al die keren zal het iets, vaak zelfs iets anders, met je doen. En aangezien afgelopen jaar weer een heel ander jaar was dat het komende jaar, laat ik me graag nog een jaar lang motiveren en inspireren.
— Ita van Dijk, zangeres en genealogisch onderzoeker

 

 

 
Afgelopen maandag merkte ik dat ik een beetje zat te wachten op je motivatiemail. Ik ervaar ze als een warme zonnestraal op een koude ochtend of een lekkere warme kop koffie of thee als je net van buiten komt. Het geeft een extra zetje om op (die soms best wel eenzame) maandagochtend je zin weer te vinden!
— Bart Durand, trainer en facilitator
Dus je bent zzp-er en je hebt het best aardig voor elkaar. Maar soms zou je best wat steun kunnen gebruiken, of een tip hoe je iets zou kunnen aanpakken. Alleen is een netwerkborrel Echt Niet Jouw Ding en een heel coachingstraject heb je ook niet nodig.

In dat geval komt Miranda met een gloednieuw en geniaal aanbod: het hele jaar door motiverende mails (48 in totaal, ze wil ook nog met vakantie, natuurlijk) in je mailbox voor maar 96 euro. Ik ben een enorme fan van Miranda, dus ik beveel het alweer enorm aan!
— Margot Reesink, vertaler
Ik kijk iedere zondag al uit naar maandag, want dan ontvang ik weer een motivatiemail van Miranda. Ik wist al dat wat ze schrijft, leuk en nuttig is, maar zo’n nieuwsbrief vol tips is maar eens per maand. Nu begin ik iedere werkweek met nieuwe energie.
— Edwin de Kuiper, ontwerper

 

Nog vragen of twijfels?

Stel ze aan me of deel ze met me: bericht@ditiszinvol.nl.